32 thoughts on “Alien Surface S10+, iPhone, P30 Pro, Apple Watch – Instalare si Review

  1. eu folosesc husa deoarece daca as folosi doar niste foli dinacelea intr-o saptamana e gata telefonul deoarece il mai si scap si husa te salveaza de multe ori cand scapi telefonul

  2. Salut Denis , am un note 8 , da e putin fisurat in coltul stanga sus , daca imi pun o folie din asta , o sa afecteze telefonul?

  3. Am montat fix Alien Surface pe 1 S8+ si vreau sa spun ca nu erau decupate corect gaurile pentru senzorii din fata.Macar a tinut 2 ani.

  4. am avut multe folii dinastea , adevarul e ca sunt bune ca folii dar nu se compara cu o folie de sticla , cand o atingi iti dai seama ca este din plastic. Dupa un timp folia se ingalbeneste si desigur nu iti dai seama pana nu ai dat-o jos.

  5. Vreau sa cumpăr aceasta folie pt un P30 pro.. Sa cumpăr folie și pt spate și laterale? Dacă o sa îl folosesc cu husa.. Sa aleg case friendly sau cea normala?

  6. Folia asta "flexibila" este degeaba…prima cazatura si e gata. Am avut pe un pixel si s a spart ecranul cu tot cu folie. Cele din sticla cred ca sunt ok daca doresti protectie cu adevarat. Asta e total inutila…sau poate pt zgarieturi mici, de chei etc…dar pt scapat pe jos e ca si cum n ar fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *