Apple iPhone 11 review | De iPhone voor iedereen | WANTBen je nieuw? Abonneer dan op ons kanaal voor meer epische content!

De Apple iPhone 11 is niet de meest indrukwekkende iPhone van 2019, maar mogelijk wel de belangrijkste. Deze opvolger van de iPhone XR is namelijk relatief betaalbaar en toch heel goed. Een soort allemansvriend in iPhoneland dus. In deze review legt Dominick je uitgebreid uit waarom dit voor de meeste mensen de beste iPhone is.

Eigenlijk zijn er drie nadelen aan de iPhone 11. Hij heeft een lage schermresolutie, nogal grote schermranden en geen snellader in de doos. Als je daarmee kunt leven, biedt de iPhone 11 voor ongeveer €800 erg goede hardware. Hij ziet er goed uit, heeft een geweldige camera en is razendsnel. Bovendien is de batterij uit de Apple iPhone 11 het beste wat je kunt krijgen in een smartphone van Apple.

Apple iPhone 11 review | De iPhone voor iedereen | WANT

———————————————
WANT is hét Tech & Culture kanaal van de Benelux. Daarom vind je hier alles over telefoons, tech, films en series. Daarnaast vind je ook reviews, previews, lijstjes, koopwijzers en nog heel veer meer! Met onze eigen serie ‘Het AliExperiment’ zijn we ook op het gebied van AliExpress dé plek voor jou! Benieuwd wat we wekelijks allemaal te bieden hebben? Abonneer dan op het kanaal en mis helemaal niks!

source: https://samurai-weapons.net

Xem thêm các bài viết về Công Nghệ: https://samurai-weapons.net/category/cong-nghe/

15 thoughts on “Apple iPhone 11 review | De iPhone voor iedereen | WANT

  1. 5:44 de beste batterij van de nieuwe Iphones. Dat klopt niet, dat was vorig jaar bij de XR niet bij dit model. Volgens de informatie van Apple zelf gaat de pro max het langste mee. Ook de vele goede prof. testen die je kunt vinden over de accuduur bij bijv. de consumentenbond, hardwareinfo, tweakers of grote kanalen op Youtube zie ik deze conclusie van jullie niet gedeeld. Wat is jullie bron?

  2. Ook een hele leuke video Dominique👌👌 en ja naast een Android toestel heb ik ook de iPhone 11 met de Apple Watch 5, een top combinatie! Groet Theo

  3. Als je voor die €800+ door de grote notch, de dikke randen, lcd ipv Amoled, < FHD resolutie, geen fastcharger in the box heen kan kijken dan…..koop je voor de helft een hele mooie Xiaomi Mi 9T pro die al die minpunten niet heeft, toch een mooie camera en super modern uiterlijk.

  4. iPhone X refurbished, of nieuwe iPhone 11?

    De iPhone X is goedkoper, heeft een OLED scherm, heeft 3D touch (iPhone 11 niet), kan binnenkort voor altijd gejailbreakt worden en heeft naar mijn mening een mooier design want heeft minder zwarte scherm randen eromheen dan de iPhone 11

    De iPhone 11 is sneller, heeft een betere camera, een aantal nieuwe features, mooie kleuren waaruit je kan kiezen, krijgt in de toekomst meer iOS updates dan iPhone X en heeft een betere batterij dan de iPhone X

    Welke zou ik kopen??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *